Bitlis
+19°C

Yük.: +19°

Düş.: +

Pe, 26.05.2016

Haberler


07

Teşekkürler  Hisarcıklıoğlu

Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut TEZCAN’ın girişimleri ile TOBB Başkanı M. Rifat  HİSARCIKLIOĞLU tarafından ilimize yapımı planlanan 24 derslikli okul için ihale öncesi zemin ve aplikasyon çalışması yapıldı.

Beş minare mahallesi Ahmet eren bulvarı  opet arkası yapılması planlanan 24 derslikli okul için ihale öncesi son hazırlıklar yapılıyor.İnşaatın yapılacağı alanda ki aplikasyon ve zemin etüdü çalışmalarını Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut TEZCAN da takip etti.

Başkan Tezcan açıklamasına şöyle devam etti: “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği(TOBB) her zaman ve her alanda ülkemize katkı sağlamayı ve ülkemize hizmet etmeği kendisine ilke edinmiş bir kuruluştur. TOBB sadece ticari alanda değil eğitim alanında da önemli misyonları üstlenmiş, ülkemize önemli yatırımlar kazandırmış bir kuruluştur. Şu an Türkiye’nin en prestijli üniversiteleri arasında yer alan TOBB ETÜ Üniversitesi de TOBB’un eğitime vermiş olduğu önemi gösteren en önemli kanıtlardan bir tanesidir. TOBB’un eğitime vermiş olduğu destek ve katkılar dolayısıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın Rifat HİSARCIKLIOĞLU ile Bitlis iline de okul yapılması hususlarında görüşmelerimiz oldu. Değerli Başkanımız Hisarcıklıoğlu talebimizi geri çevirmedi ve İlimize de 24 Derslikli okul yapılması yönünde talimatlarını verdi. Ayrıca, ilimize okul yapılması konusunda  ilimiz Bitlis’e  yapılması planlanan 24 derslikli okulun Beş minare mahallesi Ahmet eren bulvarı  opet  arkası 613 Ada 7 No lu parsele inşa edilmesi yönünde karar kılındı.

Başkan TEZCAN “toplamda 6.350 m² kapalı alana sahip olacak 24 derslikli okulumuzun, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza ve ilimize bir kez daha hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu yatırımın BİTLİS ;e kazandırılmasına vesile olan başta TOBB Başkanımız sayın M. Rifat HİSARCIKLIOĞLU ve TOBB Yönetimine, ve  emeği geçen herkese şahsım ve temsil ettiğim kurumum adına teşekkür ediyorum.

Okunma Sayısı: 1655
resim

Banners

Yazdır