Bitlis
+19°C

Yük.: +19°

Düş.: +

Pe, 26.05.2016

Haberler


05

Bitlis Ticaret ve Sanayi Odamız ile Halk Bankası arasında “Paraf Kredi Kartı Tedarik Zinciri Finansmanı” Protokolü imzalandı.

Oda Başkanımız Sayın Davut TEZCAN ve Halk Bankası Diyarbakır Bölge Koordinatörü Tuncay BAYTAŞOĞLU ve Halk Bankası Bitlis Şube Müdürü Ercan KILIÇ tarafından protokol için imza töreni düzenledi. İmzalanan protokol sayesinde üyelerimiz Halk Bankası tarafından,ciro ve kredibiliteye göre belirlenecek limitler dâhilinde üyelerimiz bu sistemden faydalanabilecek.
İmzalanan protokolün tüm üyelerimize hayırlı olmasını dileyen Oda Başkanımız Sayın Davut TEZCAN “Halk Bankası tarafından, kredibiliteye göre belirlenecek limitler dâhilinde üyelerimiz bu sistemden faydalanabilecek. Böylece, artan korona virüs vakaları nedeniyle yeni tedbirlerin alındığı bu dönemde, nakit akışlarını rahatlatmış olacaklar. Biz de Halk Bankası ile güçlerimizi birleştirdik ve kurumsal kartla tedarikçi finansmanı ödemelerini kolaylaştırdık. Bu vesileyle, imzalanan protokolün tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum.
 
Okunma Sayısı: 1157
resim

Banners

Yazdır