Bitlis
+19°C

Yük.: +19°

Düş.: +

Pe, 26.05.2016

Haberler


18

 

BTSO İHRACAT DESTEK OFİSİ

İhracat hedefleri kapsamında ihracatçı sayısının artırılması ve ihracatın tabana yayılması amacıyla, Ticaret Bakanlığı ve TOBB işbirliğiyle hayata geçirilen İhracat Destek Ofisleri, Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası’nın da aralarında bulunduğu 56 ilde, 67 Oda ve Borsa’da uygulanmaya başladı. Ticaret Bakanlığı ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB)’nin birlikte yürüttüğü “İhracat Destek Ofisi İşbirliği Protokolü” BTSO Yönetim Kurulu Başkanı Davut TEZCAN tarafından imzalanarak odamızda İhracat Destek Ofisi kurulmuş ve hizmete başlamıştır.

Söz konusu protokol ile Odamız İhracat Destek Ofisinin başta kadın, genç girişimciler olmak üzere ihracatçı sayısının artırılabilmesi ve mevcut ihracatçı üyelerimizin bilgilendirilmesini teminen sürekli ve düzenli iletişime dayalı bir bilgilendirme hizmeti sunacaktır.

İhracat Destek ofisimiz ihtiyaçlar doğrultusunda üyelerimize yönelik eğitim programları, Dış Ticaret elemanı yetiştirme, öğrencilere ve kadın girişimcilere dış ticaret eğitimi verme vb. faaliyetlerde bulunmak amacıyla eğitmen ve doküman desteği taleplerin karşılanmasına aracılık edecektir.

Odamızda kurulan İhracat Destek Ofisi, hizmet binamızın içinde yer alan Dış Ticaret birimi bünyesinde faaliyetlerine başlamıştır. Ticaret Bakanlığı’nın sunmuş olduğu destekler kapsamında bilgi almak isteyen üyelerimiz Odamız Dış Ticaret Sorumlusu Burhan TOPYÜZ (burhan_topyuz@hotmail.com , (434) 226 71 15 #16) ile mail veya telefon yolu ile iletişime geçebilirler.

Okunma Sayısı: 4508

Banners

Yazdır