Bitlis
+19°C

Yük.: +19°

Düş.: +

Pe, 26.05.2016

Haberler


16

 Sizler vasıtasıyla ülke çapında her işverene sesleniyoruz; Türkiye’nin gücüne ve geleceğine güvenin. İstihdam Seferberliği 2019’a katılın, bu tarihi istihdam teşviklerinden faydalanın. En az bir işsiz vatandaşımızı işe alarak, hem işinizi geliştirin, hem ekonominin büyümesine katkınız olsun, hem de Türkiye’ninOnline geleceğine yatırım yaparak, kazanan siz olun.

Dünün en çok kazananları, Türkiye’ye yatırım yapanlar, Türkiye’de istihdam sağlayanlar oldu. Yarının en çok kazananları da, bugün Türkiye’ye yatırım yapanlar, insanımıza istihdam sağlayanlar olacak.

Bu topraklarda bereketi ve umudu hiç kaybetmedik, kaybetmeyeceğiz.

Bereketli ve umut dolu bir güne merhaba demek için, Burada iş var, Burada aş var, Burada gelecek var diyoruz.

 Sizleri Bitlis Ticaret ve Sanayi Odası olarak saygıyla selamlıyorum.

ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

Sayın üyemiz; TOBB’nin 5174 sayılı kanunun 10, 24’nci ve 25’nci maddelerine göre; “Odaya kayıt zorunluluğu bulunanlar, durumlarında meydana gelen ve Türk Ticaret Kanununa göre tescil ve ilanı gereken her türlü değişikliği, gerçekleşmesinden itibaren bir ay içinde, kayıtlı oldukları Odalara Borsalara bildirmek zorundadır” hükmü yer almaktadır.

Faaliyetine son veren firmaların; Vergi dairesinden kaydını sildirirken,  Bitlis Ticaret ve Sanayi Odasından kaydını sildirmeleri gerekmektedir.

Vergi dairesinden kaydının silinmesi, Bitlis Ticaret ve Sanayi Odasından kaydınız silinmediği takdirde yıllık aidatlarınıza faiz işleyerek devam eder.

YILLIK AİDAT ÖDEME TARİHİ 2. TAKSİT EKİM AYINDA ÖDENMESİ GEREKMEKTEDİR.

 

Sayın üyemiz, mağdur olmamanız amacıyla dikkatinize sunarız.

 

Okunma Sayısı: 2504
resim

Banners

Yazdır