ÜYELERİMİZİN DİKKATİNE

Sayın üyemiz; TOBB’nin 5174 sayılı kanunun 10, 24’nci ve 25’nci maddelerine göre; “Odaya kayıt zorunluluğu bulunanlar, durumlarında meydana gelen ve Türk Ticaret Kanununa göre tescil ve ilanı gereken her türlü değişikliği, gerçekleşmesinden itibaren bir ay içinde, kayıtlı oldukları Odalara Borsalara bildirmek zorundadır” hükmü yer almaktadır.

Faaliyetine son veren firmaların; Vergi dairesinden kaydını sildirirken,  Bitlis Ticaret ve Sanayi Odasından kaydını sildirmeleri gerekmektedir.

Vergi dairesinden kaydının silinmesi, Bitlis Ticaret ve Sanayi Odasından kaydınız silinmediği takdirde yıllık aidatlarınıza faiz işleyerek devam eder.

YILLIK AİDAT ÖDEME TARİHİ 1. TAKSİT HAZİRAN, 2. TAKSİT EKİM AYI SONUNA KADAR ÖDENMESİ GEREKMEKTEDİR.

Sayın üyemiz, mağdur olmamanız amacıyla dikkatinize sunarız.

BİTLİS TİCARET VE SANAYİ ODASI